Monday, October 3, 2011

Lidt billeder fra San Diego

Den første tid inden vi skulle begynde på universitet er gået med at lære byen at kende og finde nogle gode steder at handle, slappe af og spise kager. 

Husene her ovre er generelt store og flotte og haverne bliver passet af mexikanske gartnere (de er billigere). Det minder rigtig meget om hvad man ser i Desperate Housewives. 
Et eksemple på hvor let det kan være at passe sin have når man bare har sig noget kunstigt græs. Græsset til højre er ægte
Vi har et supermarked som vi hovedsageligt bruger. De har masser af dejlige grøntsager og frugt, men også mindst lige så meget færdiglavet og frossen mad. 
Ca. 1/3 af grøntsagsafdelingen i det lokale supermarked 
På en gåtur til Ocean Beach kom vi forbi nogle blomster som var ufattligt velkendte. 
De har også Kretablomster her ovre

... og brandstationer


Stranden ved Ocean Beach, udsigt fra fiskemolen
 Vi har fundet nogle dejlige snacks her ovre. Vi er især glade for de cupcakes vi kan få på Cups her i La Jolla. Det er også et af de eneste steder hvor Emil kan godkende kvaliteten af kaffen. Derudover nyder vi også udvalget af take-away og mmmhh... Frozen Yoghurt.

Dejlig Frozen Yoghurt... mmhhh
 Vi har bosat os i La Jolla, ca 10 minutters gang fra stranden, 15 minutter i bus fra universitetet og ca. 20 minutters gang til La Jolla Park. Dette er en dejlig park med udsigt over Stillehavet og en bugt med masser af søløver og pelikaner. 
Parken ved La Jolla 

Mere af parken ved La Jolla

 Jeg har lejet en cykel her ovre og Emil har købt sig en racer, så er det meningen at vi skal på nogle cykelture engang imellem. Emil var glad da jeg havde lejet den, for han var nødt til at køre den hjem for mig da jeg ikke kunne finde vej! 

Emil på min cykel





No comments:

Post a Comment